11 Eylül 2016 Pazar

Malesef At İzi İt İzine Karıştı!


Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın FETÖ soruşturmasına yönelik olarak yaptığı “at izi it izine karıştı” söylemine dikkat çekerek, “Sayın Cumhurbaşkanı esasen bir çok ciddi bir uyarıyı da ortaya koyuyor, at izi it izine karıştırılmasın, diyor. Günlerdir Türkiye Kamu Sen olarak söylediklerimiz tam da bu şekildeydi” dedi.

Genel Başkan Koncuk, şunları söyledi:

“Bakın Sayın Cumhurbaşkanı ne diyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan 'FETÖ' soruşturması kapsamında tutuklamalar ve gözaltılarına ilişkin olarak, "Şu var ki at izi, it izine karışmış vaziyette. 'Ben bir şey atayım da nasılsa tutar' diyenler var" dedi. "Bazen fırsat bulduğumda TV'leri izliyorum. Öyle yorumlar yapıyorlar ki suçladıkları o insanın bu işle hiç alakası yok" diyen Erdoğan şunları söylüyor: "Ama o insana o yaftayı yapıştırıyor. Bunlar doğru şeyler değil. Bu tür yanlışlıklardan uzak durmak lazım."
İftiracıları, bulanık suda balık avlamak isteyenlere, hukuku yok sayanlara duyurulur. Sayın Cumhurbaşkanı esasen bir çok ciddi bir uyarıyı da ortaya koyuyor, at izi it izine karıştırılmasın, diyor.

Günlerdir Türkiye Kamu Sen olarak söylediklerimiz tam da bu şekildeydi, "hukuk içerisinde kalınsın, kurunun yanında yaş da yanmasın. "Bütün gayretimiz adalet, hukuk ve insanı korumak adınadır. Emin olun, bir tek masum insanın, bu süreçte yaşadığı ızdırabın, yürek yangınının hesabını hiç kimse veremeyecektir. Allah hepimizi bu tür bir vicdan azabından korusun.

Tarih unutmaz! “

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder