14 Eylül 2016 Çarşamba

Kızının Erkek Arkadaşına Tecavüz Etmiş


ABD’li kadın kızının erkek arkadaşı ile onun ikizine tecavüzden hüküm giydi.

ABD’de 40 yaşında bir kadın, kızının 15 yaşındaki erkek arkadaşı ile onun ikiziyle seks yaptığını itiraf edince “çocuğa tecavüz” suçundan dört yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Evli ve bir çocuk sahibi Heather Salines adlı kadın önceki gün Massachusetts eyaletinde görülen davada karar duruşmasına çıktı.

Dava, Belmonte Orta Okulu’nda okuyan 15 yaşındaki bir öğrencinin, Mart 2014’te sınıf arkadaşlarına cep telefonundaki çıplak kadın fotoğraflarını göstermesi üzerine başlamıştı.

Fotoğraftaki Salines gözaltına alınmış, çocuk bir dönem kadının kızıyla çıktığını, kadınla daha önce de aracında ve tuttukları bir otel odasında seks yaptıklarını polise söylemişti.

Daha sonra Salines’in çocuğun ikiz kardeşiyle de seks yaptığı ortaya çıkmıştı.

Savcılık, annesini kaybeden çocuğun Salines’i bir anne figürü olarak gördüğünü, kadının bu güveni suiistimal ettiğini savundu. Çocuklardan biri, kadınla seks yaptıktan sonra bunalıma girdiğini, intihar etmek istediğini söyledi.

Çocuğa tecavüz, cinsel saldırı ve müstehcen yayınları çocuklar arasında dağıtma suçlamaları yöneltilen Salines, suçunu kabul edince dört yıl hapis cezasıyla kurtuldu.
Hapis cezasının ardından üç yıl adli kontrol şartıyla salıverilecek olan Salines, 16 yaşından küçük çocukların yanına yanlarında yetişkin olmadan yanaşamayacak, cinsel suçlulular listesine alınacak ve bileğine konum bilgilerini polisle anlık olarak paylaşan elektronik kelepçe takılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder