11 Eylül 2016 Pazar

Meslekten Atılanlar İtiraz Edebilecek


Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Başbakan Binali Yıldırım’ın “Başbakanlık Müsteşarlığı bünyesinde ve illerde kriz merkezi oluşturuyoruz. Kendisine haksızlık yapıldığı kanaati olan veya size dönüş yapan veya sizin tespitleriniz varsa, birim oluşturun ve toplayın Şüphesiz yanlış hesap Bağdat'tan döner. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra dönülüp bakılacak. Yapılan yanlış varsa düzeltilecek." şeklindeki sözlerini değerlendirdi.

“Sayın Başbakan'ın bu açıklaması meslekten atılan tüm memurlar için çok önemlidir” diyen Genel Başkan İsmail Koncuk, “Meslekten atılan, bu sonucu hak etmediğine inanan her memur valilikler ve başbakanlığa doğrudan durumunu anlatan bir dilekçeyi hemen göndermeli ve itiraz etmelidir. Tüm teşkilatlarımız bu yeni gelişmeyi üyelerimize duyurmalıdır” dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk değerlendirmesinde;
“Sayın Başbakan'ın bu açıklaması meslekten atılan tüm memurlar için çok önemlidir. Bu açıklama doğrultusunda meslekten atılan, bu sonucu hak etmediğine inanan her memur valilikler ve başbakanlığa doğrudan durumunu anlatan bir dilekçeyi hemen göndermeli ve itiraz etmelidir. Tüm teşkilatlarımız bu yeni gelişmeyi üyelerimize duyurmalıdır. Bu konuda yazılacak dilekçeler herkesin durumuna özel olacağından şahsi olarak yazılmalı, gerçek durumu çok net olarak dilekçede belirtilmelidir” dedi.

Sayın Başbakan'ın konuya ilişkin açıklaması aşağıdaki şekildedir.

"Müsteşarımıza söylüyorum. Cumhurbaşkanımızın talimatı bu yönde. Başbakanlık Müsteşarlığı bünyesinde ve illerde kriz merkezi oluşturuyoruz. Kendisine haksızlık yapıldığı kanaati olan veya size dönüş yapan veya sizin tespitleriniz varsa, birim oluşturun ve toplayın Şüphesiz yanlış hesap Bağdat'tan döner. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra dönülüp bakılacak. Yapılan yanlış varsa düzeltilecek."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder