12 Eylül 2016 Pazartesi

Emniyetten Öcalan Uyarısı


Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, tüm birimlerini ‘Abdullah Öcalan'a özgürlük bahanesiyle 6-7 Ekim tarzı eylemlerin yapılabileceği' yönünde uyararak, olası bir durumda her an göreve çıkılacak şekilde hazır olunmasını istedi.

Diyarbakır'da olası bir duruma karşı gece gündüz teyakkuzda olan ve kent genelinde geniş güvenlik önlemleri alan Emniyet Müdürlüğü, tüm birimlerine yeni uyarılarda bulundu.

‘6-7 EKİM TARZI EYLEMLERİN YAPILACAĞI YÖNÜNDE BİLGİLER MEVCUT'

Emniyet, yaptığı uyarıda, sokak eylemlerinin tekrar başlayacağı, noktalara karşı bombalı araç ve roketli saldırı yapılacağı, ayrıca ‘Abdullah Öcalan'a özgürlük bahanesiyle 6-7 Ekim tarzı eylemlerin yapılacağı' yönünde bilgilerin mevcut olduğunu belirtti. Bu konuda personelin bilgilendirilmesini isteyen emniyet, personelin olası saldırılar karşısında her an göreve çıkacak şekilde hazır bulunması ve yaklaşan bayram nedeniyle teyakkuz halinde bulunması talimatını verdi.

Emniyet, Türkiye genelinde tespit edilen çeşitli marka ve modellerde 61 aracın bomba yüklü olduğunun değerlendirildiğini de bildirerek, plaka ve markalarını verdiği araçlara karşı duyarlı olunmasını istedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder