12 Eylül 2016 Pazartesi

Yenilenmiş Galaxy Note 7 Alırken Neye Dikkat Etmeliyiz?



Galaxy Note 7 pil sorunu ile boğuşan Samsung, tüm ürünleri geri çekme kararı ve yenileriyle değiştirme kararı almıştı. Peki yenilenmiş Galaxy Note 7 nasıl anlaşılacak?

İşte cevabı.

Samsung Galaxy Note 7, dünya çapında bazı telefonlarda yaşanan patlama sorunundan dolayı satışları durdurulmuş ve geri çağrılmıştı.

Samsung’un Galaxy Note 7 alan müşterilerine yeni bir Galaxy Note 7 vereceği de geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Peki yeni bir Galaxy Note 7 aldığınızda ya da Galaxy Note 7’nizin yenisi ile değiştirildiğini nasıl anlayacaksınız?

Güvenli Galaxy Note 7 kutusunda işaretiyle gelecek
Sorunsuz cihazların dağıtımına Ekim ayında dağıtılması beklenirken güvenli Galaxy Note 7 modelleri kutusunda işaretiyle beraber gelecek.

Yenilenen Galaxy Note 7’ler kutularının üzerinde bataryalarının güvenli olduğunu simgeleyen mavi bir “S” harfi ile gelecek.

Bu durum sıfır cihaz alırken kullanıcıların içini rahatlatsa da modeli ikinci el ya da herhangi bir sebepten dolayı kutusuz almak zorunda kalanlar için pek işe yarayacak gibi gözükmüyor. Bu gibi durumlar içinde Samsung, IMEI kontrol sistemini kullanıma sunulmaya hazırlanıyor.

Önümüzdeki hafta açılması beklenen bu sistem sayesinde söz konusu cihazın yenilenip yenilenmediği rahatlıkla anlayabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder