11 Eylül 2016 Pazar

Cumhuriyetçiler Aydın Özcan'da Birleşti...

Cumhuriyetçi Avukatlar Aydın Özcan’da Kenetlendi…

15-16 Ekim 2016 tarihlerinde yapılacak İzmir Barosu Olağan Genel Kurulu’na mevcut Başkan Aydın Özcan, Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu başkan adayı olarak katılacak.

Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamak için düzenlediği yemeğe 350 kişi katıldı.

Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şubesi yöneticilerinin, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Mümin Durmuş, Çankaya Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Neşe Şermeti, Bal-Göç temsilcileri ve İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in katıldığı yemek çoşkulu bir şekilde geçti.

İzmir Barosu Başkanı ve 2016-2018 dönemi Başkan Adayı Aydın Özcan yaptığı konuşmada Atatürk Devrim ve İlkeleri’nin sadık savunucusu olduklarını, FETÖ’cü darbe girişimiyle Amerikan Emperyalizmi’nin ülkemizi bölme kalkışmasında bulunduğunu ve İzmir Barosu’nun net tavır koyduğunu, avukatların sorunlarını çözen bir baro oluşturduklarını, genç avukatların mesleklerini icra edebilecekleri ortam yaratmayı kendilerine görev bildiklerini, ihtiyaç duyulan konularda seminer çalışması yaptıklarını açıkladı. ‘’İzmir Barosu’nu Türkiye’nin öncü barosu haline getireceğiz’’ dedi. Avukat arkadaşlarının bir dönem daha desteğini isteyerek, konuşmasını tamamladı.

Avukatlardan oluşmuş müzik grubu eserler seslendirdi. Gece 10. Yıl Marşı’nın hepbir ağızdan ayakta söylenmesiyle, coşkulu bir şekilde son buldu.




Haber : Osman Gazi OKTAY
Fotoğraf : Süleyman AYDIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder